Meteen naar de inhoud

De beste waterstofwatergenerator

Dit is de beste Waterstof Water Generator

beste waterstofwatergenerator, waterstofwaterontvangst
beste waterstofwatergeneratormachine
5/5

De beste waterstofwatergenerator die ik ooit heb gehad! De generator zelf is erg klein en licht, dus ik kan hem letterlijk OVERAL meenemen.

Ik gebruik dit product niet alleen thuis, maar ook in de auto, op het werk en eigenlijk overal waar ik het USB-akkoord kan gebruiken. Het duurt PRECIES 3 minuten en 30 seconden om het waterstofrijke water te maken met de USB-poort op de powerbank.

Wat ik erg leuk vond aan dit specifieke product, was dat het werd geleverd met een USB-kabel, testkits zodat ik zelf waterstofconcentratiemetingen kan doen, en wat ontkalkers om de fles schoon te maken (maar blijkbaar hoef ik de fles niet vaak schoon te maken, en ik hoef alleen maar het poeder in het water te doen wanneer de reinigingsmodus wordt ingeschakeld en hem op de stroom aan te sluiten - en hij reinigt vanzelf!!).

Ik heb het getest en het waterstofwater was nog steeds transparant bij de 10e druppel, wat betekent dat het meer dan 1000ppb heeft.

In tegenstelling tot andere producten die ik eerder van andere bedrijven gebruikte, waarvan de meeste ongeveer 500 ppb en een maximum van 1000ppb hadden en te groot waren om mee te nemen omdat ze allemaal op batterijen werkten en zwaarder waren, H2CAP Plus genereert MINIMUM 1000ppb voor zijn hoge prestaties en is erg klein en handig.

In termen van prestaties en ontwerp denk ik dat H2CAP veel beter is dan alle andere producten die ik heb gebruikt. De fles is ook erg mooi vormgegeven, het lijkt alsof er onderaan een miniberg zit. Het is 100% Tritan en BPA-vrij, dus het is zeer veilig in gebruik.

Ik drink elke dag waterstofwater met H2CAP Plus, 4 flessen per dag, en ik heb nu al het gevoel dat ik niet meer zo vermoeid ben als voorheen! Ik blijf dit drinken en zie meer gezondheidsvoordelen. Ik raad dit product zeker aan!

-Door Blossom
nl_NLNederlands