Meteen naar de inhoud

Geweldige smaak met gezondheidsvoordelen

Geweldige smaak met gezondheidsvoordeel, H2CAP

Waterstof water beoordeling

Deze mooie ontvangen Tritan fles rond Kerstmis. Het is BPA-vrij en wordt geleverd met dit hoogwaardige platinafilter in een dop. Ik gebruik het sindsdien elke dag, drie keer per dag.

ik hou hiervan Waterstof water smaak die zo knapperig en schoon is. Er is een duidelijke verandering in de manier waarop ik me voel sinds ik dit water begon te drinken. Voel een beetje meer energiek en mijn spijsverteringsstelsel lijkt het ook leuk te vinden. Ik ben dol op het feit dat het wordt geleverd met een ontkalker en reagentia om ervoor te zorgen dat het werkt zoals ontworpen.

Met de dop kwam in een maat van 24 mm voor gebruik met de meeste flessen. Maar aangezien het een USB-oplader gebruikt, kan het overal met uw laptop/telefoon worden gebruikt en het kleine formaat van de dop maakt het zeer draagbaar. Beveel het ten zeerste aan aan iedereen die gezondheidsbewust is en het is moeilijk voor mij om me een leven zonder voor te stellen.

-Door Jay R

nl_NLNederlands