Hoppa till innehåll

Den bästa vätevattengeneratorn

Detta är den bästa vätgasgeneratorn

bästa vätevattengenerator, vätevatten reivew
bästa vätevattengeneratormaskin
5/5

Den bästa vätevattengeneratorn jag någonsin haft! Generatorn i sig är väldigt liten och lätt, så jag kan bokstavligen ta den med mig överallt.

Jag har använt den här produkten inte bara hemma utan också i bilen, på jobbet och i princip överallt där jag kan använda USB-ackordet. Det tar EXAKT 3 minuter och 30 sekunder att göra det väterika vattnet med USB-porten på powerbanken.

Det jag verkligen gillade med just den här produkten var att den kom med en USB-kabel, testkit så att jag själv kan mäta vätekoncentrationen och lite avkalkningsmedel för att rengöra flaskan (men jag behöver tydligen inte rengöra flaskan ofta, och jag behöver bara lägga pulvret i vattnet när rengöringsläget slås på och koppla in det till strömmen – och det rensar av sig självt!!).

Jag testade det och vätgasvattnet var fortfarande genomskinligt på den 10:e droppen, vilket betyder att det har mer än 1000ppb.

Till skillnad från andra produkter som jag använde tidigare från andra företag, varav de flesta hade cirka 500 ppb och maximalt 1000 ppb och var för stora att bära med sig eftersom de alla drevs av batterier och tyngre, H2CAP Plus genererar MINIMUM 1000ppb för sin höga prestanda och är väldigt liten och behändig.

När det gäller prestanda och design tycker jag att H2CAP är mycket bättre än alla andra produkter jag har använt. Flaskan är också väldigt snyggt designad, det ser ut som att det finns ett miniberg i botten. Den är 100% Tritan och BPA-fri, så den är väldigt säker att använda.

Jag har druckit vätevatten med H2CAP Plus varje dag, 4 flaskor om dagen, och jag känner redan att jag inte är lika trött som tidigare! Jag kommer att fortsätta dricka detta och se fler hälsofördelar. Jag rekommenderar definitivt denna produkt!

-Vid Blossom
sv_SESvenska