Hoppa till innehåll

Fantastisk smak med hälsofördelar

Fantastisk smak med hälsofördelar, H2CAP

Granskning av vätevatten

Fick denna vackra Tritan flaska runt jul. Det är BPA-fritt och kommer med detta högkvalitativa platinafilter i ett lock. Jag har använt det sedan dess, varje dag, tre gånger om dagen.

jag älskar det här Vätevatten smak som är så skarp och ren. Det finns en uppenbar förändring i hur jag känner mig sedan jag började dricka detta vatten. Känn lite mer energisk och min matsmältningssystemet verkar gilla det också. Älskar det faktum att den kommer med ett avkalkningsmedel och reagenser för att se till att det fungerar som det är designat.

Med locket kom i en 24 mm storlek att använda med de flesta flaskor. Men eftersom den använder en USB-laddare, kan den användas var som helst med din bärbara dator/telefon och den lilla storleken på locket gör den mycket bärbar. Rekommenderar det starkt till alla som är hälsomedvetna och det är svårt för mig att föreställa mig livet utan det.

-Av Jay R

sv_SESvenska